Vištieną gaminkime kitaip: Ruslan Bolgov



Naujomis technologijomis apdoroti vištienos produktai – tikra pagalba kiekvienam virtuvės šefui. Nebereikia gaišti laiko išpjaustymo, svėrimo ir skirstymo į porcijas darbams, todėl patiekalą galima paruošti greičiau, taupiau ir galima daugiau laiko skirti serviravimui ir apipavidalinimui.

 

LRVVKA (Lietuvos vyr. virėjų ir konditerių asociacija) siūlo profesinio meistriškumo kėlimo kursus „Vištieną gaminkime kitaip – neįprasti vištienos produktai ir naujausios jų gaminimo tendencijos“. Ženkite kartu su maisto gaminimo mada! Šioje mokymo dalyje tarptautinių konkursų laureatas, virtuvės šefas Ruslan Bolgov pristatys savo 4 nekasdieniškus patiekalus, pagamintus iš kasdieninės lietuviškos vištienos: 

  • Pavasarinių lapų salotos su melionu, provanso smėlio agurkais, prancūziškos duonos voratinkliais, 5 grūdų sviestu užkepta vištienos filė ir sicilietišku apelsinų bei balto balzamiko padažu;
  • Šlaunelių mėsos vamzdeliai su saldžiarūgščiu padažu, keptos morkos griežinėliai, skrudinti  Basmati ryžių rutuliukai, Wan-Tan tešlos paplotėliu;
  • Špinatų skonio Tagliatelle su vištienos bei kokosų pieno ir kario padažu;
  • Vištienos sparneliai „Tulpės“ su mango ir imbiero padažu.
38 min.
+ Papildoma medžiaga
+ Klausimai lektoriui
Komentarai
0
Peržiūros
167

Ruslanas Bolgov

Virtuvės šefas

Baigė Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centrą. Įgijo virėjo specialybę.

LRVVKA

lrvvka
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVK) – profesinių bendraminčių ir kolegų kolektyvas, siekiantis bendrų tikslų profesinėje veikloje.