Vištieną gaminkime kitaip: Aldona Gečienė



Naujomis technologijomis apdoroti vištienos produktai – tikra pagalba kiekvienam virtuvės šefui. Nebereikia gaišti laiko išpjaustymo, svėrimo ir skirstymo į porcijas darbams, todėl patiekalą galima paruošti greičiau, taupiau ir galima daugiau laiko skirti serviravimui ir apipavidalinimui.

LRVVKA (Lietuvos vyr. virėjų ir konditerių asociacija) siūlo profesinio meistriškumo kėlimo kursus „Vištieną gaminkime kitaip – neįprasti vištienos produktai ir naujausios jų gaminimo tendencijos“. Ženkite kartu su maisto gaminimo mada! Šioje mokymo dalyje tarptautinių kulinarinių konkursų prizininkė, restorano „California Gourmet“ virtuvės šefė Aldona Gečienė savo patiekalais įrodys, kad mūsų šiuolaikinė lietuviška virtuvė yra įdomi ir pakankamai išskirtinė ir gali sudominti net ir visko ragavusius užsieniečius.  
 

Aldona Gečienė pristatys 4 išradingus patiekalus: 

  • Aštraus skonio, kepta vištiena su švelnia moliūgų tyrė ir porų „Canelioni“; 
  • Vištienos šlaunelių suktinukas su pipirų padažu, kukurūzų polenta pagardinta trintais žaliais žirneliais bei svieste keptomis daržo gėrybėmis;
  • Baravykų skonio Tortellini su vištienos įdaru, cikorijų padažu ir keptomis kreivabudėmis;
  • Vištienos blauzdelė „Confit“ su troškintais savojų kopūstais ir moliuskais „Razor“.

Vertinimų komentarai

Titas

30 min.
+ Papildoma medžiaga
+ Klausimai lektoriui
(5.00/1 Balsas)

Komentarai
1
Peržiūros
231

Aldona Gečienė

aldona geciene

Virtuvės šefė

Aldona Gečienė Klaipėdos prekybos mokykloje baigė konditerės specialybę. Vėliau tęsė mokslus kulinarijos srityje.

LRVVKA

lrvvka
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVK) – profesinių bendraminčių ir kolegų kolektyvas, siekiantis bendrų tikslų profesinėje veikloje.