Naujomis technologijomis apdoroti vištienos produktai – tikra pagalba kiekvienam virtuvės šefui. Nebereikia gaišti laiko išpjaustymo, svėrimo ir skirstymo į porcijas darbams, todėl patiekalą galima paruošti greičiau, taupiau ir galima daugiau laiko skirti serviravimui ir apipavidalinimui.
LRVVKA (Lietuvos vyr. virėjų ir konditerių asociacija) siūlo profesinio meistriškumo kėlimo kursus „Vištieną gaminkime kitaip – neįprasti vištienos produktai ir naujausios jų gaminimo tendencijos“. Ženkite kartu su maisto gaminimo mada! Šioje mokymo dalyje tarptautinių kulinarinių konkursų prizininkė, restorano „California Gourmet“ virtuvės šefė Aldona Gečienė savo patiekalais įrodys, kad mūsų šiuolaikinė lietuviška virtuvė yra įdomi ir pakankamai išskirtinė ir gali sudominti net ir visko ragavusius užsieniečius.
Aldona Gečienė pristatys 4 išradingus patiekalus: