Jaučiate, jog maisto ruoša tapo nuobodi, atsibodo tie patys skoniai, tačiau nerandate kuo tai pakeisti? Norite nustebinti šeimą ar draugus, ieškote naujų receptų, tačiau dauguma jų pasirodo pernelyg sudėtingi. Pavyzdžiui, sudėtinga ar daug laiko reikalaujanti gamyba arba sunkiai randami produktai?
Šis seminaras padės tarsi iš naujo atrasti įprastus produktus, kuriant neįprastus jų derinius. Lektorius Vladislovas Judickis ne tik pristatys porą salotų receptų bei vieną itališką desertą, bet ir paaiškins, kaip teisingai pasigaminti kiaušinius “marškinėliuose”, kaip “išfiletuoti” citrusinius vaisius, kaip atskirti, ar balzaminis actas yra geras, kokybiškas bei išmokins kitų naudingų dalykų.
Aktualumas
Seminaras skirtas tiek tiems, kurie mėgsta gaminti ir ieško naujų skonių. Taip pat žmonėms, neturintiems nieko bendra su kulinarija, tačiau norintiems nustebinti artimuosius skaniu ir legvai pagaminamu patiekalu.
Tikslai
Nagrinėjami klausimai