Kodėl verta vengti produktų su įvairiais maisto priedais ir kokią sveikatos kainą mokame už gražų ir pigų produktą? Viešai skelbiama, kad maisto priedai, kurie leistini naudoti maisto pramonėje, yra patikrinti ir jeigu neviršijama leistina dozė, sveikatai poveikio neturi. Ar tikrai tai yra tiesa?
Šiame seminare sužinosite, ar visi parduotuvėse siūlomi produktai yra tinkami valgyti. Atskleisime, kodėl būtina skaityti maisto produktų etiketes ir kokių „E“ priedų reikėtų vengti. Pasidalinsime keliomis paslaptimis, kaip atpažinti maisto priedais „perkrautą“ maistą.
Aktualumas
Mokymas aktualus visiems, kurie domisi sveika mityba bei nori tinkamai rūpintis savo sveikata, organizmu.
Nagrinėjami klausimai
• Ką mes iš tiesų valgome?
• Kokie yra svarbiausi E numeriai, kurių reikėtų vengti ir koks jų poveikis?
• Kaip iš pirmo žvilgsnio atskirti menkaverčius produktus nuo naudingų?
• Kaip išvengti pavojingų maisto priedų patekimo į organizmą?
• Kaip neutralizuoti pavojingus maisto priedus organizme?